Малко след избухването на случая от Стара Загора много родни

...
Малко след избухването на случая от Стара Загора много родни
Коментари Харесай

Николета отрече да са й блъснали главата

Малко след експлоадирането на случая от Стара Загора доста родни звезди излязоха с потресаващи истории за домашно принуждение, написа България Днес.

Случаят с изкусителните Николета Лозанова и Глория надалеч не е подобен. Двете бяха наклеветени, че претърпели ужасяваща сходна преживелица по време на мутренските години .
„ Преди 14 години, когато тя бе публична държанка на Жоро Главата. Тогава обаче палавата брюнетка му кръшнала с друга мутра и за наказване той, без доста да му мисли, й отрязал конската опашка до кожа, хвърлил кичурите коса в тоалетната и пуснал водата “, описаха няколко лъжливи медии за Ни Ло.

Глория побърза да отбрани себе си и Лозанова като написа в мрежите: „ Ще сезирам моите юристи за клюка! Никога в моя живот не се е случвало сходно нещо! Как не ви е позор да трупате кликове, лайкове и рейтинг на фона на тази покруса в Стара Загора “. 

Водещата на „ Папараци “ незабавно застана до думите на приятелката си и написа: „ Приказки от 1001 нощ... “, на което Глория отговори: „ Да Ники, доста, доста тъпо за тях ! Всеки ден узнавам нещо ново за себе си “. А медиите допълниха: „ Уплашена, Николета не смеела да предприеме нищо. Страхувала се да не бъде наръгана с ножица. Но Главата постъпил кавалерски и се задоволил единствено с бръснарската процедура “.

Борбата с дезинформацията и подправените вести продължава, а най-голямата цел към момента са попфолк хубавиците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР