Малко се преекспонира цялата история около екстрадицията на Очите“, казва

...
Малко се преекспонира цялата история около екстрадицията на Очите“, казва
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Няма политически чадър над Митьо Очите

„ Малко се преекспонира цялата история към екстрадицията на Очите “, споделя криминалист Ботьо Ботев пред Нова тв. Той счита, че действия на Димитър Желязков, които са по-тежи от тези, за които сега го проверяват, са попадали в полезрението на службите и може би би трябвало да се върнат към тях. „ Категорично няма полицейски чадър над Очите, нито политически “, споделя криминалистът.

Според него събирането на оперативна интервенция е повода да се забави екстрадицията на Очите. „ Митьо беше едно нормално момче “, добавя той. При него нещата са се свели до това, че е влезнал в контакт с хора, на които е бил потребен, счита Ботев.

„ Взривът беше предопределен директно за него “, споделя криминалистът. Въпреки това жена му беше жертва на офанзивата преди години. „ Този, който е натиснал копчето, евентуално е сбъркал и припознал Очите с някой, който е бил там “, изяснява Ботев. „ Случаят е извънредно забавен като работа “, добавя той. Смята, че Димитър Желязков би трябвало да реши дали е в задоволително положително здравословно положение, с цел да продължи в активността, с която се занимава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР