Малко ровене в мрежата и Гугъл дава любопитен резултат. За

...
Малко ровене в мрежата и Гугъл дава любопитен резултат. За
Коментари Харесай

120 пъти България е покорявала Япония. Последният с „Локо София“ в Хирошима

Малко ровене в мрежата и Google дава любопитен резултат. За няколко години над 120 заглавия в наши медии уведомяват по какъв начин сме покорили Япония. „ България покори Япония “, е-хей, кой като нас.
По всевъзможен мотив: наши спортисти там, IT експерти, кисело мляко, детски хорове, музиканти, сумисти с нашенски корени, Тракийското богатство и прочие Откроява се оаче заглавие отпреди 10 години: „ НАЦИОНАЛНАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ПОКОРИХА ЯПОНИЯ “. Главни букви, като за успех. Под заглавието четем, по какъв начин целият японски хайлайф – политически, дипломатически, културен и прочие се дивил на нашите гении. Заглавието и пробата са на? На формалния уебсайт на българското Министерство на външните работи.

Две петилетки по-късно Националната опера и балет отново е в Япония. Но този път ПОТРЕСЕ страната на изгряващото слънце. Мемориалът на починалите от атомната бомба в Хирошима осъмнал с надпис „ Локо София “. Толкова е непоносимо, че те отхвърля от коментар.

На 6 август 1945 година над Хирошима американски водачи пускат атомна бомба, известна като „ Малчугана “. Загиват към 140 000 души. Населението на града по това време не е повече от 240 хиляди индивида. Мемориалът на починалите се намират на брега на река Ота в центъра на Хирошима и е разгласен за международен монумент от ЮНЕСКО.

.
Прочухме се и с тази нецензурност...

Япония е антична страна с невероятна история и просвета, градени повече от 4 хиляди години. Японците са 130 милиона и живеят на територия колкото три Българии. Брутният вътрешен артикул на глава от популацията е седем пъти по-голям от нашия.

Японският военачалник Сейго Ямазава, наследик на прочут самурайски жанр командва един от полковете при освобождението на Плевен през 1877 година. Награден е с най-високи държавни и военни оценки.

Нито една японска медия, по нито един мотив, не е употребила заглавие „ Япония покори България “. Доре е да го знаем. Ние обаче сме ги покорявали през няколко месеца…

„ Локо София “ на мемориала в Хирошима. Простащина, която надмина даже подписа, който остави футболера Благой Георгиев – Джизъса, оня с татуираните кръстове, на Колизеума в Рим преди три години. Три години. Упадък със скоростта на светлината. Какво им остава на японците, с изключение на да си създадат сепуко…

Камелия Банова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР