Малко пухкаво паленце от породата Бо е най-новият член в

...
Малко пухкаво паленце от породата Бо е най-новият член в
Коментари Харесай

Тони Стораро подари кученце на Валери Божинов-джуниър

Малко пухкаво паленце от породата Бо е най-новият член в фамилията на фолкдивата Алисия. Кученцето Каспър е подарък от нейния сътрудник Тони Стораро за детето на певицата.

След като Стораро купил същото животинче на своя наследник Емрах, чаровната брюнетка го помолила за помощ, защото Валери Божинов-джуниър желал тъкмо същото, само че го нямало в България и намирането му от чужбина било мъчно.

Буквално за дни фолкидолът съумял да откри още едно в същия разплодник от Турция и изпратил фотография на Алисия. „ Аз си го познах, че това е „ нашето “ куче и го взех за Валери “, показа разгорещено певицата. И тъй като редом с това двамата подготвяли нов дует, напълно естествено Бамби (както се споделя домашният любим на Стораро) и Каспър станали артисти в клипа.

Междувременно общата им ария „ Златото на тати “ се радва на извънреден интерес от страна на почитателите. Само за седмица парчето https://www.youtube.com/watch?v=nfCHV-NrBW8 е въртяно 500 хиляди пъти в обществената мрежа и се обрисува като новия летен шлагер в фолк средите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР