Малко прибързано решихме, че случаят е само криминален. Мотивите на

...
Малко прибързано решихме, че случаят е само криминален. Мотивите на
Коментари Харесай

Адвокат след трагедията с Виктория: Никой не смее да влезе в циганските махали! Какво се случва вътре?

" Малко преждевременно взехме решение, че казусът е единствено престъпен. Мотивите на килъра ще станат ясни по–късно, може и да е поръчано това ликвидиране ". Това съобщи в предаването " Тази неделя " по bTV юрист Георги Богданов. По думите му освен това състояние са си отдъхнали политиците, че няма да бъдат подложени на критика от Европа.

" Започна мощна бомбардировка от страна на ръководещите – ето видяхте ли, у нас не убиваме публицисти. Но ние не можем да приказваме за Виктория Маринова единствено като публицист, у хората напрежението си остава ", уточни юрист Георги Богданов.

Според юриста в държанието на Северин Красимиров е имало знаци, че ще извърши нещо сходно.

" Не може човек на 20 и няколко години да злоупотребява редовно с алкохол и опиати и това да остане неусетно. Но би трябвало да има някой да го забележи. У нас по този начин наречените " цигански махали " от ден на ден се оформят като затворени общности, в които освен областен контрольор не влиза, ами не е ясно какво се случва вътре – влизат особени религии, влизат опиати, имаме майки на по 10-11 години ", разяснява още юристът.  

Напрежението остава, уточни и ПР специалистът Александър Христов.

" Убийството на човек от медиите, политик или служител на реда, в публичното схващане е нещо по-различно, тъй като автоматизирано се свързва с работата на индивида. В случая Манфред Вебер и други политици безусловно се подведоха и се подхлъзнаха ", означи още Александър Христов във връзка реакциите след убийството в Русе.

Има съмнение към метода по който споделят институциите, има насъбрано публично напрежение, уверен е той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР