Малко пресилено е искането на оставката на служебния здравен министър

...
Малко пресилено е искането на оставката на служебния здравен министър
Коментари Харесай

Атанас Атанасов уверява: Няма разцепление в Демократична България

Малко пресилено е настояването на оставката на служебния здравен министър Стойчо Кацаров. Спирам се на военните, както действаха при военна паника - изненадаха ни.

Това съобщи военачалник Атанас Атанасов от Демократична България пред Нова телевизия. 

Той настоя президентът Румен Радев да свика КСНС за рецесията с ковид. 

Генерал Атанасов увери, че Демократична България в никакъв случай не е толкоз мобилизирана колкото в този момент. Винаги ще има единици, които не са удовлетворени. Решенията при нас се взимат демократично, акцентира той, добавяйки, че главната задача на Демократична България е в тази тежка борба да изкарат най-боеспособните хора. 

Той уточни, че хората, които гласоподават за Демократична България са образовани и грамотни хора. Генерал Атанасов не обича да дава препоръки и ум на хора, които са задоволително интелигентни. 

Президентът Румен Радев политически не е самостоятелен и съставлява левите хора и Българска социалистическа партия, уточни съпредседателят на Демократична България. Според него е значимо кои ще бъдат първите две политически сили, които ще получат мандат за сформиране на държавно управление.

Демократична България няма да допусне в тяхно държавно управление да има членове на Държавна сигурност. Не изключваме коалиция с Българска социалистическа партия на този стадий, само че не би трябвало да се позволява една коалиция да влизат ГЕРБ и Движение за права и свободи, настоя военачалник Атанас Атанасов. 

Той настоя да види програмата и на новия политически план " Продължаваме промяната " на двамата някогашни служебни министри на стопанската система и на финансите Кирил Петков и Асен Василев. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР