Малко преди заминаването си за Великобритания, Юлия Скрипал – дъщерята

...
Малко преди заминаването си за Великобритания, Юлия Скрипал – дъщерята
Коментари Харесай

Юлия Скрипал се готвела да стане майка

Малко преди заминаването си за Англия, Юлия Скрипал – дъщерята на някогашния двоен сътрудник Сергей Скрипал – се е готвела да стане майка. Това разкри нейната братовчедка Виктория Скрипал, съобщи „ Комсомолска истина “.

33-годишната рускиня и нейният татко, живеещ от години на Острова, бяха отровени при започване на месец март с нервнопаралитично вещество. Двамата реагираха позитивно на лекуването и бяха изписани от болничното заведение след седмици на интензивно лекуване.

Виктория Скрипал разкри, че братовчедка й почнала да ремонтира жилището си, като даже направила детска стая. Виктория се съмнява в държанието на Юлия, дала изявление за „ Ройтерс “ преди дни. Според нея има коренна смяна в Юлия, в това число и в облеклото.

След разпространяването на изявлението съветските управляващи също показаха подозрения, че Юлия Скрипал се държи необичайно. Москва подозира, че английските управляващи са я предиздвикали да изрече думите в изявлението.

Освен очевидната загуба на тегло, Виктория обърна внимание и на роклята, с която е била облечена Юлия. „ Тя в никакъв случай не носеше къси облекла “, уточни тя. Британските управляващи отхвърлиха на съветските среща с Юлия Скрипал. След случая Лондон упрекна точно Москва, че стои зад опита за ликвидиране на двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР