Малко преди Йордановден вМариян Станков – Мон Дьо ни срещна

...
Малко преди Йордановден вМариян Станков – Мон Дьо ни срещна
Коментари Харесай

Йорданка Христова: Ако трябва да опиша живота си с песен, това е „Влюбена в живота”

Малко преди Йордановден вМариян Станков – Мон Дьо ни срещна с певицата Йорданка Христова.

„ На първо място, аз съм доста добър човек, с доста бодър темперамент, витална и доста усмихната ”. Така певицата разказва себе си и добавя, че не го прави преднамерено.

„ За мен най-важното е позитивното мислене и спокойната душeвност. Аз съм един любопитен странник, само че към момента не съм се напътувала, не съм видяла всичко, което желая да видя и да усетя ”, споделя още тя.

„ Ако трябваше да опиша живота си с ария, това би било „ Влюбена в живота ”. Мисля, че тази фраза е доста тъкмо и ми отива ”, добави изпълнителката.

„ Животът е като един доста забавен сън, който си спомняме, само че не знаем какво ще сънуваме на следващия ден ”, споделя Йорданка Христова.-->

„ Иво, моят човек, обвързван с астрологията, ми споделя: „ Развивай си егото. Престани да се раздаваш ”. Той е прав, само че може би пък точно това ми е помогнало да не съм вторачена в своята специалност и да не съм еднопосочна ”, показва певицата.  

„ На последно място мисля за себе си, само че пък когато би трябвало мога за 5 минути, вместо за 5 дни, да си свърша всичко ”, споделя още тя.

Йорданка Христова споделя, че най-любимото й нещо е да прави дарове. „ Винаги съм била такава. Аз просто не съм лакомец. Когато ходех в Германия, в Германска демократична република, аз вземах за присъединяване в телевизия ужасно доста пари – от 3 000 до 6 000 марки. Тези пари не съм ги внасяла нито един път. Купувах 1-2 големи куфара и ги пълнех с дарове. Знаех на всички мои близки и познати номерата и рождените дни и бях доста, доста щастлива, когато им подарявах нещата, които съм купила за тях ”, споделя певицата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР