Малко преди старта на новия сезон на британското автомобилно предаване

...
Малко преди старта на новия сезон на британското автомобилно предаване
Коментари Харесай

Мат Лебланк напуска Top Gear

Малко преди старта на новия сезон на английското автомобилно предаване Top Gear, стана ясно, че Мат Лебланк напуща формата, тъй като не може да съвместява работата по шоуто с персоналния си живот. Американският комедиен артист бе част от екипа на предаването в продължение на 3 сезона, незабавно откакто то претърпя цялостна смяна и се раздели с емблематичното трио водещи - Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричард Хамънд.

Липсата на Мат Лебланк не е единствената смяна, защото другият главен водещ - английският публицист Рори Рийд, също към този момент няма да е част от екипа. Партньори на Крис Харис от тази година ще са комикът Пади Макгинес и британската крикет звезда Андрю Флинтоф.
 Снимка 429493

Лебланк е решил да напусне шоуто преди месеци, като за съществена причина е изтъкнал напрегнатият график по време на фотосите и безкрайните пътувания до разнообразни елементи на земното кълбо. Американецът акцентира, че се разделя с Top Gear с положителни усеща, като сега просто желае да прекарва повече време с околните си в Щатите.

" Времето и прекомерно многото пътувания, нужни за снимането на Top Gear ме отделят от моето семейство и другари повече, в сравнение с аз бих желал, " разяснява Лебланк в публично послание. " За злощастие, само че по тези аргументи, няма да продължа с уговорките си в шоуто. Завинаги ще остана почитател на Top Gear и искам триумф на целия екип на предаването. Благодаря ви за чудесните страсти. "
 Снимка 429492

Припомняме, че след абсурда, който Джеръми Кларксън удари член на екипа на Top Gear, той и неговите сътрудници напуснаха Top Gear и започнаха фотосите на настрана автомобилно шоу под шапката на Amazon - The Grand Tour. След напускането на тримата, преобладаващата част от почитателите се оповестиха срещу новия формат на Top Gear, който се продуцира от BBC. Сегашните промени във водещото трио дават нов лъч вяра, че рейтингът на предаването ще се вдигне, въпреки че зрителският интерес надали ще доближи равнищата от преди 5-6 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР