Малко преди обяд днес палатки започнаха да се сглобяват край

...
Малко преди обяд днес палатки започнаха да се сглобяват край
Коментари Харесай

Протестиращите са непреклонни: Вдигат отново палатки в Триъгълника на властта

Малко преди обяд през днешния ден палатки започнаха да се сглобяват край фонтана на Президентството и пред постройката на някогашния партиен дом. Среднощната акция на полицията не отхвърля протестиращите, в противен случай – стимулира ги до дъно да отстояват настояванията си и да са по площади и улици, до момента в който не получат оставките на правителтвото и на основния прокурор.
Хората, изгонени нощес от палатковите лагери, са прибрали движимостите си и са безапелационни, че ще изградят лагерите си още веднъж, оповестява БСТВ.

На площад “Независимост “ са отстранени палатките от пътното платно и са преместени до тротоара до Президентството. Около 04.30 ч. е имало 10-ина души в лагера. Те описват, че е жандармерията без пояснения ги е предиздвикала да освободят кръстовището.

Палатковият лагер пред Ректората, където са ситуирани майките на деца с увреждания, ще бъде изместен по-късно денем пред постройката на някогашния Партиен дом. Белият бус на майките от “Системата ни убива “ е репатриран на углавен паркинг в столицата, защото протестиращите са обяснили, че не разполагат с ключове, с цел да го реалокират от платното пред СУ. Няколко майки към този момент пристигнаха и разтвориха още веднъж палатки, заяви БНР.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР