Малко преди началото на турнето на групата Hollywood Vampires, в

...
Малко преди началото на турнето на групата Hollywood Vampires, в
Коментари Харесай

Джони Деп се изповядва разтърсващо

Малко преди началото на турнето на групата Hollywood Vampires, в която артистът Джони Деп свири на китара, списанието Rolling Stone взе изявление от него, което се поучи не просто искрено, а тук-там напряко шокиращо.

Деп описа доста неща на изданието, в това число епизоди от персоналния си живот, които предходната година не слизаха от страниците на жълтите издания. Джони напомни сложния бракоразвод с Амбър Хърд и изживяното отчаяние.

„ Падението ми беше толкоз надълбоко, колкото въобще е допустимо. Не може да претърпявам всеки ден болката ”, показа артистът.

Той призна, че седнал да написа записки, с цел да се оправи с страстите.

„ Една заран си налях водка и пишех, до момента в който сълзите не замъглиха дотолкоз погледа им, че престанах да виждам страницата. През цялото време се пробвах да схвана с какво съм заслужил всичко това, какво съм направил… Стараех се да бъда добър и да оказвам помощ, да не неистина. За мин истината е най-важното нещо ”,продължи Деп.

По време на развода започнаха правосъдните каузи на холивудската звезда с финансовите му мениджъри. Джони Деп ги упрекна в шикалкавене и неправилното консумиране на парите му. Те пък описаха на публицистите за екстравагантния му метод на живот и необикновените му покупки.

„ Моят наследник чул от децата в учебното заведение, че неговият дъртак изгубил всичките си пари. Това е погрешно ”, означи Деп.

Що се отнася до несъразмерните разноски, поради които го бяха упрекнаха финансовите мениджъри, той отговори по този начин: „ Обидно е да се приказва, че съм похарчил 30 000 $ за вино… Защото сумата беше по-голяма ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР