Малко преди края си, 2019 г. реши да ни изненада

...
Малко преди края си, 2019 г. реши да ни изненада
Коментари Харесай

Братът на Пабло Ескобар създаде сгъваем смартфон

Малко преди края си, 2019 година реши да ни изненада с още един сгъваем смарт телефон, основан от брата на самия Пабло Ескобар.

Роберто Де Хесус Ескобар Гавириа, тогавашният счетоводител в кокаиновата империя на брат си, е основал компания на име Escobar Inc, която по думите на Роберто ще изхвърли Apple от пазара.

Първият коз на компанията в това начинание е един много грозноват смарт телефон на име Pablo Escobar Fold 1, който много припомня FlexPai един от първите сгъваеми смарт телефони в света.
 FlexPai - първият еластичен смарт телефон в света
Това е първият еластичен смарт телефон в света

Не, не идва от Samsung

Шефът на компанията твърди, че смарт телефонът е оборудван с доста по-надежден и първокласен екран от тези, които видяхме в Samsung Galaxy Fold и Huawei Mate X.
 Снимка 455823

За разлика от тези модели Pablo Escobar Fold 1 обаче наподобява много непохватен, като пантовият механизъм даже не се затваря компактно и остава голям процеп сред двете страни на устройството.

Самият екран е AMOLED FHD+ и е с диагонал от 7.8 инча, а панелът е изработен от " специфичен пластмасов пласт ".

Телефонът е с конфигуриран Android 9, разполага с 6GB RAM, осем-ядрен Snapdragon 8150, 128GB памет и разполага с две камери със надлежно 16 и 20 мегапиксела.
 Снимка 455822

Цената му е едвам 349 $, което е изцяло закономерна цена поради компромисния сетъп и дизайн.

Планът е да бъдат създадени единствено 100 000 първични бройки, които по думите на Роберто Ескобар ще се разпродадат доста бързо.

Най-убедителният детайл от целия телефон в действителност e рекламното му видео, в което главен акцент са няколко полу-голи девойки, много по-атрактивни от самия артикул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР