Малко повече от седмица след излизането си Приказка, най-новият роман

...
Малко повече от седмица след излизането си Приказка, най-новият роман
Коментари Харесай

Пол Грийнграс ще екранизира най-новата книга на Стивън Кинг

Малко повече от седмица след излизането си " Приказка ", най-новият разказ на Стивън Кинг, се приспособява във филм. Докато някои читатели към момента са в средата на историята, Пол Грийнграс си е обезпечил правата да режисира и продуцира плана дружно с Грег Гудман. Според Deadline той ще стартира да предлага концепцията на студиата напълно скоро. Авторът удостовери съюза в изказване, в което споделя: " Аз съм почитател на Пол Грийнграс и считам, че той е превъзходен избор за този филм ".
Пол Грийнграс е прочут с поредицата филми за Борн
Приказката на Стивън Кинг споделя историята на Чарли Рийд, който наподобява като елементарен гимназист. Той е порядъчен възпитаник, който е страховит в бейзбола и футбола. Но той носи тежък товар. Майка му е убита в злополука, когато е на 10 години. А тъгата кара татко му да пие, което принуждава Чарли да се грижи за себе си и за татко си. Когато Чарли навършва 17 години, той се среща с куче на име Радар и с неговия застаряващ собственик Хауърд Боудич.

Чарли се привързва за Радар и стартира да прави работа за господин Боудич. Той живее в огромна къща на върха на рид със заключена колиба в задния двор. Когато възрастният човек умира, той оставя на Чарли касета. В нея се споделя история, в която никой не би повярвал. Вътре в бараката има портал към различен свят, където бушува борба сред положителното и злото. И в класическия жанр на Стивън Кинг Чарли се оказва тъкмо в центъра й.

Първите мнения за " Приказка " разказват книгата като пътуваща през доста светове, прескачаща жанровете интертекстуална каша. Тя е наречена превъзходна, само че и ужасяваща. В нея положителното се изправя против непреодолимото зло, а едно героично момче и неговото куче би трябвало да поведат борбата. " Това е солидно премеждие, задвижвано от запаметяващи се странни срещи и вълнуващо деяние ", споделя за романа The New York Times.

Макар че акомодациите по Стивън Кинг постоянно са планове със разбъркан триумф, присъединяване на Пол Грийнграс е положително предвещание за триумфа на кино лентата. Сред най-значимите му произведения са трите кино лентата от поредицата за Борн, " Капитан Филипс " и " News of the World ".

Освен това той получава първата си номинация за " Оскар " за режисурата на " United 93 " през 2007 година, само че в последна сметка губи от " The Departed " на Скорцезе.

" Приказка " се причислява към няколко други акомодации по Стивън Кинг, по които се работи сега. Те включват набор от филми и телевизионни излъчвания, основани на " Salem’s Lot ", " Billy Summers " и " The Talisman ". Следващият филм по негово произведение е " Телефонът на господин Хариган ", режисиран от Джон Лий Хенкок. Предвижда се той да излезе по Netflix на 5 октомври, а в основните функции са Доналд Съдърланд, Джейдън Мартел и Кърби Хауел-Баптист.

Междувременно Warner Bros реалокираха Salem " s Lot от първичната му дата на излизане на 21 април 2023 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР