Малко повече от седмица ни дели от началото на Международните

...
Малко повече от седмица ни дели от началото на Международните
Коментари Харесай

При какви условия ще се проведат Международните хранителни изложения?

Малко повече от седмица ни дели от началото на Международните хранителни изложби ИНТЕРФУД&ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО, БУЛПЕК, МЕСОМАНИЯ И СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО . От 29 септември до 2 октомври, в Интер Експо Център, утвърдилите се на Балканите и в Югоизточна Европа бизнес-форуми ще дават професионална бизнес платформа на хранително-вкусовия бранш. При какви условия ще се случи това, разбираме от идващите редове.

На живо. Така ще се проведат Международните хранителни изложби, сплотяващи още веднъж сегментите на храните, напитките, опаковките, машините и технологиите за хранително-вкусовата индустрия. Съгласно заповедта на Министерството на здравеопазването в действие от 7-и септември, по време на ревютата се основава организация на еднопосочно придвижване. Всички присъстващи – както изложители, по този начин и гости би трябвало да носят защитни маски. Чрез обезпечаване на надзор на влизащите лица, се позволява не повече от един човек на 8 кв.м. (важи за цялата повърхност на изложенията) и минимална отдалеченост сред посетителите от 1.5 м. Няма да се изискват имунизационни документи и PCR – проби.
Площ от над 16 000 кв.м
ИНТЕРФУД&ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО, БУЛПЕК, МЕСОМАНИЯ И СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, дружно с редом протичащото ревю COPIS, ще обезпечи над 16 000 кв.м. повърхност на присъстващите.

Всъщност по този начин заложените критерии застъпват и ограниченията, които Интер Експо Център предприе още през миналата година. Огромната повърхност на ревюто му разрешава да одобри всички искащи да го посетят. Благодарение на това от ноември 2020 година до септември 2021г. в изложбения център сполучливо се осъществиха 9 изложби. За оптималната здравна сигурност изложбеният център сътвори „ Вътрешни правила “. Внедрена е софтуерна система за ръководство на входящия и изходящия въздушни потоци, Crowd management контролира човешкия поток, основано е по-голямо разстояние сред щандовете, основан е прецизен надзор при почистването и дезинфекцията и други

„ Подготовката е на заключителен стадий “, регистрират уредниците. Рекламната акция е в ход. Екипът на Интер Експо Център е в непрекъснат контакт с компаниите-участници и посетителите, които се записват за свободно посещаване в уеб страницата www.food-exhibitions.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР