Малко повече от седем месеца преди дългоочаквания дебют на МЛБ

...
Малко повече от седем месеца преди дългоочаквания дебют на МЛБ
Коментари Харесай

Билети от 30 до 320 паунда за дебюта на МЛБ в Европа

Малко повече от седем месеца преди дълго чакания дебют на МЛБ в Европа домакините от Лондон оповестиха цените на билетите за двата мача сред първенеца Бостън Ред Сокс и безконечния му зложелател Ню Йорк Янкис. Феновете на бейзбола на Стария континент ще имат опция да гледат онлайн два от колосите на Висшата лига на стадиона в олимпийския парк " Кралица Елизабет " в уикенда на 29-30 юни 2019 година

Пропуските ще са разграничени в 12 категории съгласно другите зони на 60-хилядните трибуни и цените ще варират от 30 до 320 паунда (66-704 лева по днешния курс на БНБ). Предварителната продажба ще стартира на 3 декември, а свободната – на 6 декември.



Още на 29 ноември опция да се снабдят с билети ще получат притежателите на сезонни карти на " алените чорапи ", които ще бъдат алегорични домакини на серията от постоянния сезон. Като такива първенците от Световните серии '18 ще заемат дъгаута край първа база, до момента в който " янките " ще се настанят в този край трета база.



След това преимущество при продажбата на билети ще имат почитателите, които до 29 ноември се записват на формалния уебсайт на събитието MLB.com/LondonSeries. Преди 3 декември всеки от тях ще получи по имейл неповторим код и указания по какъв начин да го употребява. С един код може да бъдат закупени най-много осем билета общо за двата мача.



Такова ограничаване няма да съществува от 6 декември нататък, когато започва свободната продажба на Ticketmaster.com. Онлайн платформата обаче изисква основаването на наложителен потребителски профил. Организаторите предизвестяват, че нито предварителната регистрация, нито оповестената дата за свободна продажба не подсигуряват съществуването на билети.

Очакванията са, че стадионът ще бъде бързо разпродаден и за двата дни. Началните часове на мачовете в Лондон са 18,10 ч. локално време в събота (29 юни) и 15,10 ч. в неделя (30 юни). Допълнителна информация може да бъде открита на страниците на събитието във Facebook и Туитър.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР