Малко повече от половин година, след като за сефте стана

...
Малко повече от половин година, след като за сефте стана
Коментари Харесай

ОПАА! Мария Илиева отново в леглото на младия Атанас Колев!

Малко повече от половин година, откакто за сефте стана майка, палавата поп певица Мария Илиева се е върнала в леглото на невръстния си ухажор Атанас Колев, научи HotArena.

Нещо повече – точно 21-годишният варненецц бил инцииатор на подновяването на връзката с двойно по-възрастната хала, писа „ Таблоид “.

Веднага щом научил, че Мария и бащата на отрочето й – Георги Михайлов, към този момент не живеят дружно, рапърът Наско почнал да засипва остарялата си възлюбена с есемеси и телефонни позвънявания.

Отначало Илиева подминавала вниманието, само че неналичието на мъж за директно облекчаване на нагона се отразявало все по-зле на душeвността й.

Съгласила се на среща с Колев и още на първата им намира се заврели в леглото. Близки до тях описват, че виждат Наско все по-често да гостува в дома на изпълнителката.

Говори се, че бащата на детето й си стои най-вече в Белгия и връзката им е или отворена, или въобще нямат такава. С Колев певицата се раздели скандално, откакто той я използваше като трамплин към славата, а тя да облажи със свежа плът и да развие музикалната си компания посредством триумфите и визията на млад реализатор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР