Малко повече от месец след създаването му, акаунтът на херцога

Малко повече от месец след създаването му, акаунтът на херцога ...

Бившите на Хари не го следват в Instagram.


Малко повече от месец след създаването му, акаунтът на херцога и херцогинята на Съсекс в Instagram продължава да е във фокуса на вниманието. Той вече има над 8,4 млн. последователи, което е своеобразен рекорд за толкова малко време. Но не това число прави впечатление, а нещо друго – бившите на принц Хари не го посещават. Защо ли?

Нито Челси Дейвис, нито Кресида Бонас са сред почитателите на младото семейство, което може да бъде намерено в Instagram под името @SussexRoyal. Те са приятелки в социалната мрежа и явно и двете не искат да виждат нищо свързано с Хари и очарователната Меган. 

Докато Дейвис не следва херцозите, тя е приятелка на принцеса Юджини, която е братовчедка на по-малкия син на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна. Интересно е да отбележим, че тя все пак е харесала обща снимка на двамата братовчеди. 

Двете дами, които се разделиха с Хари, защото не желаят да водят живот с толкова ограничения, все пак присъстваха на сватбата му с Меган Маркъл. Снимките на папараците обаче показват техните отегчени физиономии. 

Междувременно, Уилям и Кейт, които си имат отделен акаунт в Instagram, също не следват херцога и херцогинята на Съсекс. Те дори имат малко повече почитатели в социалната мрежа от тях. 

 
Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Апр 22, 2019 в 6:54 PDT

Източник: tialoto.bg