Малко повече от месец, след като сърцераздирателно се раздели с

...
Малко повече от месец, след като сърцераздирателно се раздели с
Коментари Харесай

Секс с камериерка е разделила Божинов и Биляна Дол?

Малко повече от месец, откакто сърцераздирателно се раздели с Валери Божинов посредством намерено писмо в обществените мрежи, Биляна Дол най-сетне разкри мотива за разрива си с футболиста.

Бившият национал е бил изловен от половинката си Биляна Дол в миг на интимни извършения с друга жена, освен това не с някоя старлетка, а с камериерка от Враца, твърди Lupa.bg.

Любителят на котета изял няколко звучни шамара от 43-годишната сръбкиня Биляна, която също така го издрала и с нокти по лицето, та футболистът носи и напълно физически белезите от драмата.

Издънката станала при започване на юли, когато Божинов стартира да тренира с Ботев (Враца). Пастрокът му Сашо Ангелов, който е треньор на локалния отбор, понижил натоварванията на футболистите си и вместо два пъти, те цяла седмица упражнявали по един път дневно. Валери се възползвал от понижението и решил да не загатва на Биляна за смяната в програмата си, написа още изданието.

Така имал опция да се прибира в жилището си в локалния хотел и да прекарва времето си с 19-годишна чистачка от локалните села, на която от дълго време бил хвърлил око.

„ Страстната седмица “ на Божинов обаче приключила прибързано с издънка, споделили близки на футболиста. Бившата му към този момент половинка се прибрала внезапно в комплекса и Валери безусловно бил хванат „ на шаблон “ със знойната госпожица, та последвал невиждан скандал. Нещастното момиче изхвърчало по голо дупе с униформа в ръка.

Няколко дни по-късно Биляна разгласи, че не може повече да се бори с мъчителния нагон на Валери и го напуща.

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР