Малко повече от месец след като обявиха, че ще стават

...
Малко повече от месец след като обявиха, че ще стават
Коментари Харесай

Втори спонтанен аборт за Хилария Болдуин

Малко повече от месец откакто оповестиха, че ще стават родители за пети път, Алек и Хилария Болдуин споделиха, че са изгубили бебето си. Тъжната вест оповести самата брачна половинка на артиста в обществените мрежи.

Хилария показа видео в Инстаграм, на което 6-годишната ѝ щерка Кармен я успокоява. Под обявата актрисата е написала, че моментът в действителност е тежък, само че с времето фамилията ще се съвземе. „ С горест споделяме, че през днешния ден научихме за гибелта на нашето неродено бебче “, се споделя под видеото. Става ясно, че всичко е станало в четвъртия месец от бременността.

„ Казах на Камерън и снимах това видео, с цел да го изпратя на Алек. Предполагам, че това е добър метод, с цел да споделя новината и с вас. Казах на щерка си, че това бебе няма да се появи на бял свят, само че ние ще се опитаме да я дарим с дребна сестричка идващия път “, прибавя Хилария.

През септември семейство Болдуин разгласи, че ще стават родители за пети път. Новината пристигна откакто стана ясно, че двойката е минала през още един импровизиран аборт. Съпругата на Алек Болдуин приключва тъжния си пост като моли за опазване на персоналното ѝ пространство в този интервал.

„ Все още съм в потрес и не мога да схващам обстановката. Моля без папараци и фотоси. Само това желая “, споделя Хилария. Постът събра хиляди мнения от приятелите и фамилията на двойката.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР