Малко повече от месец остава до официалния старт на сезон

...
Малко повече от месец остава до официалния старт на сезон
Коментари Харесай

Втората половина на ноември обещава много емоции на феновете на НБА

Малко повече от месец остава до формалния старт на сезон 2020/2021 в НБА. Началото ще бъде обещано на 22 декември, само че още втората половина на ноември ще предложи на почитателите на НБА доста страсти, свързани с Драфта, покупко-продажбите за замяна на играчи (т.нар. " трейдове " ) и отварянето на пазара за свободни сътрудници.

Вече се знаеше датата на едно от най-интригуващите събития в календара на НБА всяка година - Драфта. Той ще се състои на 18 ноември. В последните часове пък стана ясно дефинитивно, че пазарът на свободните сътрудници ще отвори съвсем незабавно след Драфта - на 20 ноември, като нови договори ще могат да бъдат публично подписвани от 22 ноември. В същото време 2-3 дни преди деня на Драфта се чака да бъде отворен и прозорецът за транзакции и тимовете да могат да вършат трейдове, а също така отборите и играчите да могат да одобряват или отхвърлят вариантите в договорите.

Спекулациите за това кой тим кой състезател от Драфта желае или какви покупко-продажби за обособени " пикове " ще се случат, към този момент започнаха. В навечерието на Драфта те единствено ще се усилят, а почитатели и генерални мениджъри ще би трябвало бързо да пренасочат фокуса си от Драфта към свободните сътрудници и възможните трейдове, каквито надали ще липсват.

След лудия сезон 2019/2020, новият ще бъде не по-малко забавен, а решенията, които тимовете ще вземат през втората половина на ноември, може да се окажат от основно значение. И до момента в който генералните мениджъри и мощните хора във фронт офисите на отборите евентуално ще са сложени под стрес, то на почитателите им предстоят вълнуващи страсти, с които да загреят за започващия броени дни преди Коледа сезон 2020/2021.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР