Малко повече от 24 часа делят Тервел Пулев от възможността

...
Малко повече от 24 часа делят Тервел Пулев от възможността
Коментари Харесай

Бруталният нокаут на Пулев, който смрази бокса

Малко повече от 24 часа разделят Тервел Пулев от опцията да вдигне Интерконтиненталната купа на WBA в полутежка категория на професионалния бокс. Българинът се изправя против Дешон Уебстър в мач, който може да изстреля родният представител измежду елита на дивизията и да го трансформира в действителен кандидат за най-ценните оценки. Победата обаче е наложителна. 
Ето в какъв брой часа мегасблъсъкът Тервел Пулев - Дешон Уебстър
Американецът несъмнено има от какво да се тормози, откакто единствено преди 1 месец Тервел записа следващия си триумф в професионалния бокс . Той се изправи против Кай Курзава в Германия на 9-и ноември и не сподели никакво оттегляне във формата си, побеждавайки съперника си още в първия рунд. 
Пулев въобще не забави офанзивите си против надалеч по-опитния на профи кръга конкурент, като първо прати в нокдаун своя конкурент, а след това го и нокаутира с мощна акция от удар в тялото, последван от десен прав и ляво кроше, след които Курзава падна край въжетата, а съдията приключи срещата. 
Това беше 12-и нокаут за българина на професионалния кръг, а дали ще има подобен в събота вечер против американеца следва да разберем. 
БРУТАЛНИЯТ НОКАУТ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР