Малко подценихме обстановката последните дни. Действително сделката за ЧЕЗ е

...
Малко подценихме обстановката последните дни. Действително сделката за ЧЕЗ е
Коментари Харесай

Извънредно! Борисов изригна заради ЧЕЗ: Опитват се пак да ме свалят от власт! Няма да стане!

" Малко подценихме ситуацията последните дни. Действително договорката за ЧЕЗ е извършена в Чехия сред две частни компании. До тук нищо неприятно. Но в последните дни градира офанзивата против мен и държавното управление, по тази причина през днешния ден желаех диалог с чешкия министър председател ". Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на изключителна прескоференция в Народното събрание.

" Някой желае да повтори февруарските събития. По различен сюжети, само че със същите реализатори. С това се получава по този начин, че надали не аз или държавното управление участваме в задкулистна договорка. Не единствено не участваме, само че нямаме никакво въздействие ", безапелационен бе министър председателят.

Борисов бе безапелационен, че знае кои са банките, които може да финансират Гинка за покупката на ЧЕЗ, само че няма да каже кои са те.

" Притесняваме това, че в медийното пространство излиза, че договорката за покупката на ЧЕЗ от Гинка е завършила. Но излиза, че в действителност банките единствено са изразили подготвеност да дадат възможни пари. Това са си едни хвърчащи листчета - нищо повече. Били писма за конфорт ", разясни водачът на ГЕРБ.

" Тоя път оставки няма да има, само че давам обещание да разнищя случилото се до дъно ", безапелационен бе министър председателят.

" Ще проверим целия този сюжети. След четвъртък ще решим какво ще вършим с оставката на Теменужка Петкова, за която тя постъпи доблестно и я даде ", разясни още Борисов.

" Толкова ювелирна и хубава интервенция отново ни спретнаха. Използваха времето, че сме в чужбина и съзнанието ни е ангажирано там и се пробваха да създадат тази работа. Тези хора са ме сваляли един път от власт. Сега желаят да създадат същото. Е, няма да стане! ", отсече министър председателят.

" Много майсторски и добре скърпен е този сюжети. Видях във фейсбук по какъв начин хората стартират да се настройват против мен, че надали не ние сме скалъпили тая нелепост ", разясни още Борисов.

" Изведнъж три милиона българи си споделят " Гледай го тоя какво направи ". Това е сюжетът на тия гадове. Затова ще ги пъдя до дъно ", закани се още водачът на ГЕРБ.

Премиерът посъветва президентът Румен Радев да се чуе с чешкия си сътрудник, по този начин както той е направил с Бабиш, и да се поинтересува какво се случва.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР