Малко под 89% от учениците са се включили в електронната

...
Малко под 89% от учениците са се включили в електронната
Коментари Харесай

Министърът на образованието: Няма да има нулева учебна година

Малко под 89% от учениците са се присъединили в електронната форма на образование. Това сподели по време на брифинг в Министерски съвет министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, представен от " Фокус ".

„ Тази форма на образование може да бъде по най-простия метод посредством възлагането на задания посредством е-поща или интернет приложение. Над 90% от учебните заведения са основали организацията за включване в електронна форма на образование. Това беше и нашето очакване. В първия ден да достигнем 90% ", сподели още министърът.

„ Предизвикателството пред нас е да разтеглим този %. Да създадем организацията по-ефективна. Има някои учебни заведения, които и през днешния ден основават организацията в кой часови период с кой преподавател с кои възпитаници да работи. Електронната форма на образование допуска най-различни форми на работа. Може един преподавател да работи с няколко паралелки, може двама учители да работят с един клас. Така или другояче нещата се случват в придвижване ", изясни Вълчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР