Малко по-рано днес в родилно отделение на Благоевград изплака малък

...
Малко по-рано днес в родилно отделение на Благоевград изплака малък
Коментари Харесай

Невероятни ВИДЕА от родилното в Благоевград! Цветелина влезе за секцио и секунди по-късно...

Малко по-рано през днешния ден в родилно поделение на Благоевград изплака дребен левент, който се появи на бял свят на един прелестен празник, празника на Св. Иван Рилски, покровител на българите и празника на българския доктор, за който персонално министър председателят Бойко Борисов честити на всички, които носят белите престилки.

Точно в 14 часа екипът на родилно поделение, отпред с доктор Огнян Митев, влезе в операционната, с цел да направи една майка от Годлево безпределно щастлива. Буквално за броени минути на бял свят се появи малко момченце, което тежи 3,150 кг, което изплака мощно и провокира сълзи в очите на майка му Цветелина Косанова от разложкото село Годлево. А участниците в този прелестен акт, екипът на родилно поделение грееха от благополучие след направеното секцио, казвайки на майката, че бебето е крепко, красиво и добре отгледано в тези 9 месеца.

Трогателна панорама, извън роднините на родилката бяха на седмото небе от благополучие. Малкият левент проплака на огромен празник. И макар, че цялата намеса продължи няколко минути операторът доктор Митев и екипът му излязоха плувнали в пот. И по този начин е всякога, тъй като на тях лежи огромната отговорност за раждането на един човешки живот. Минути след интервенцията шефът на МБАЛ доктор Митев насочи най-сърдечен привет към всичките си сътрудници, като им пожела на първо време здраве и след това всичко останало.





Източник и видео: Struma.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР