Малко по малко увеличаваме списъка с имена, които идват за

...
Малко по малко увеличаваме списъка с имена, които идват за
Коментари Харесай

Smif N Wessun разтърсват нощна София на 31 май в клуб Mixtape 5

Малко по малко усилваме листата с имена, които идват за пръв път в София / България и за следващ път имаме голямото наслаждение да представим на родната ни рап сцена едни митове от международната такава. Дами и господа, представяме ви Tek и Steele, по-известни като Smif N Wessun a.k.a. Cocoa Brovaz или ¼ част от супергрупата Boot Camp Clik дружно с Heltah Skeltah, Buckshot и O.G.C. (Originoo Gunn Clappaz).

Можем да ви зарием с информация и обстоятелства за траковете и албумите, които са издали и за пътя, който двамата са извървяли....:), само че избираме да споделим по-скоро малко от смисъла на идния концерт. За никого не е загадка, че времето лети. Все по-лесно е да срещнем новите актьори и да чуем какви ли не вариации и фешън разклонения на рапа. Но става все по-трудно, а и напряко невероятно да се докоснем до творчеството на старите класици, които са съдействали за историята на хип хоп-а като цяло. Дали тъй като към този момент не са всред живите, дали тъй като са се разделили или просто неактивни.....

Smif N Wessun обаче са едни от дребното митове, дебютирали през далечната 1993-та, записвали с огромни имена като 2Pac, Wu-Tang, Cypress Hill, Rick Ross, Pete Rock и доста други......, дейни и до през днешния ден. Да споменем ли и албума им „ The All”, който издадоха през актуалната ни 2019-та?! ;)

Не просто живи и към момента дружно, само че и повече от дейни, Smif N Wessun ще стъпят за първи път на сцената на *Mixtape5* за едночасов концерт, който ще добави още една дребна част към историята, която пишем дружно с вас, почитателите на рапа в България.

Естествено няма да подминем с лека ръка и значимостта на съпорта от бг страна. BUNTA ще изскочи с новата си тава на име JUNKYART. 5 O`CLOCK ще извадят динозаврите и кадилаците, а зад пулта ще застанат двамата любимци на народа DJ AKASHA & STARTERAs.
Останалото е невиждана тайнственост! ;)

Капацитетът на клуба е същия. И този път билетите са на налична сума. Съветваме ви да не се ослушвате, а да гарантирате наличието си asap, тъй като празненството е просто зверско!

Club *Mixtape 5* & FiveHigh skatepark present:

SMIF – N – WESSUN (live)

31.05.2019 / *Mixtape5* A-side / 22:00h / 18+
25 BGN presale (Bilet.bg) – 30 BGN on door

BG support:
Bunta - JUNKYART (Album promo) + 5 o`clock live
DJ AKASHA & STARTERAs

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР