Малко по-малко от 10 дни преди четвъртата бойна галавечер SENSHI

...
Малко по-малко от 10 дни преди четвъртата бойна галавечер SENSHI
Коментари Харесай

Атанас Божилов и опонентът му в словесен двубой дни преди SENSHI

Малко по-малко от 10 дни преди четвъртата бойна галавечер SENSHI във Варна, капитанът на националния ни тим по кикбокс Атанас Божилов и противникът му от Беларус Павел Правашински си размениха предизвикателни реплики в обществените мрежи. Беларуският кикбоксьор се закани, че е подготвен на 100% да пристигна в България и да победи Божилов.

„ На 26 октомври пристигам в България. Предстои ми пердах, който изобщо няма да е елементарен, само че аз съм подготвен на 100%. Атанас, ти подготвен ли си за мен? Хайде да покажем една хубава борба “, съобщи Правашински във видеобръщение към родния ас.

Божилов, обаче, не му остана задължен. „ Чувам, че си подготвен за мен. Аз също съм подготвен за теб. Чакам те на 26 октомври във Варна на SENSHI, с цел да разберем кой е по-добрият войник “, отговори капитанът на националния ни тим по кикбокс в свое видео.

Двубоят сред Атанас Божилов и Павел Правашински ще е една от основните срещи на SENSHI 4. Двамата ще се изправят на арената на галата по разпоредбите на К-1 в категория до 75 кг.

Бойното шоу е на 26 октомври от 19 часа в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна. Специално за галата у нас ще дойдат холандската кикбокс легенда Петер Артс и четирима от неговите най-хубави състезатели, които ще се бият на SENSHI. Сред специфичните посетители ще бъде и четирикратният първенец на К-1 - Ернесто Хуст.

Четвъртото издание на спортното шоу ще предложи 12 киокушин и кикбокс конфликта на кръга сред бойци от близо 10 страни. За пръв път на SENSHI ще се организира и женски дуел на арената. Световната ни и европейска шампионка по кикбкокс и муай тай Теодора Кирилова ще се изправи против непобеждавана досега състезателка от Русия.

VIP маси и билети за зрелищната церемония могат да се закупят както от касите на залата, по този начин и от мрежата на Eventim.bg. Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР