Малко по-късно - след като лидерът на опозицията Корнелия Нинова

...
Малко по-късно - след като лидерът на опозицията Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Няма Да Се Размине Толкова Лесно! Президентът Радев Не Е Чул Извинение От Зоран Заев!

Малко по-късно - откакто водачът на опозицията Корнелия Нинова прикани премиера Бойко Борисов да не мълчи по заформилия се скандал, Заев написа в обществената мрежа Facebook, че: " в другарска България има обществен спор дали ние двете страни и двата народа построяваме откровено другарство и съдействие. Искам всички жители, критиците в Македония и България да нямат алтернатива, другарството и съдействието са откровени ".

Мнението на премиера Борисов бе, че Македония ще получи отговор на думите на Заев, когато Македония пристигна до Европейски Съюз.

Написаното във Facebook не е опрощение, безапелационен е българският държавен глава, написа нюз.бг.
" Заев уточни като неточност (своето изказване - б.р.), само че не поправя думите си. За мен е необяснимо, че българското държавно управление не реагира по този начин, както би трябвало да се реагира ", сподели Радев.

" За мен е неприемливо и недопустимо евроатлантическата вероятност на Македония да става за сметка на българската история, еднаквост и суверенитет. Не може дълготрайните ползи на България да стават жертва на краткотраен политически пиар ", безапелационен е президентът, написа нюз.бг.

Той чака българското държавно управление да изложи ясно заложени параметри, които да са искрено декларирани по формалния метод на нашите връзки с Македония. Имаме всички учредения и за спомагателен анекс към контракта за добросъседство и за включване на клаузите от този контракт, надлежно разширени в глава 35 от преговорния развой на Р Македония от преговорния развой за участие в Европейски Съюз, сподели Радев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР