Малко по-късно небивалиците трябваше да бъдат развенчавани, обяснявани и коментирани.

...
Малко по-късно небивалиците трябваше да бъдат развенчавани, обяснявани и коментирани.
Коментари Харесай

Сензация! Борисов - син на Хитлер. Доказателствата

Малко по-късно небивалиците трябваше да бъдат развенчавани, обяснявани и коментирани. Това е тактиката на Борисов и по тази причина заплаща по 1 млн евро на месец на непознати пиари. Така най-малко приказват даже хора от неговата партия, въпреки никой да не споделя от кое място се взимат тези пари – от партийната каса, от чекмеджето или от някой спонсор.

Така или другояче отровата бе пусната: Това са новите, алчни за пари и коли. – е посланието на „ съществото “ от Банкя.

И те, новите, бяха принудени да минат в пояснителен режим. Вместо да питат Борисов за откраднатите милиарди и персоналното му предписание да се направи всичко, с цел да си построи Доган двореца на Росенец и да придобие Топлоелектрическа централа „ Варна “ за жълти стотинки, както и да му се даде пристанището до теца, ремонтирано от страната с наши пари. Да, персонално Борисов е дал зелена светлина за обгърнатите в подозрения за злокобна корупция покупко-продажби.

Лъжата, тръгнала от къщата-щаб на умиращото мафиотско ръководство, бе опровергана от представители на новоизбраните партии в Народното събрание. Дори Тома Биков от ГЕРБ призна, че няма никакво нарастване.

Същото е ситуацията и с мерцедесите. Депутатите гласоподаваха нови правила и оставиха по една служебна кола на парламентарна група. Отнеха парите за наеми, самолетни билети и пътни разноски на националните избраници. Но Борисов за това не приказва.

Справката демонстрира: текстът от правилника на предходното, 44-ти национално заседание е: " Народните представители могат да получават спомагателни хонорари при осъществяване на предпочитани за страната задания. " Не е посочено какъв брой, а че могат да получават.

В новия устав е записано: Член 7, алинея 2 се променя по този начин:
„ (2) При осъществяване на спомагателни задания, предоставени с решение на Народното събрание народните представители могат да получават спомагателни хонорари в размер до 25 на 100 от главното месечно заплащане по член 5 ".

Вече е решено даже този текст да отпадне, тъй като отпадат всички бонуси, а заплатите най-вероятно ще се замразят на нивото от последните месеци на предното Народно събрание.

На Борисов това е докладвано, само че той е правилен на изреченото от Хитлер: Колкото по-абсурдна е една неистина, толкоз повече хора имат вяра в нея. Възползвайки се неговата логичност и тактичност, някой може да разкрие сензационно, че той е един същински наследник и правоприемник на фюрера и претворява в живота неговите завещания. Борисов дано изяснява, че Хитлер не е имал деца, че е починал преди той да се роди, че е знаел немски, а той - не и прочие Важното е да изяснява. През това време могат да се появят данни, че в действителност е дете на Сталин. Защо не? Джугашвили си е падал по разправата с политическите съперници, което Борисов е усвоил до съвършенство. Тази теза е малко дантел марка, тъй като не е известно Сталин да е крал и да е страхливец, само че в случай че инспекцията се разпореди на ДАНС и прокуртурата може да се чака всевъзможен резултат. Знаете по какъв начин е...

Емил Азар

П.П. Георги Димитров е споделил: Дружбата със Съюз на съветските социалистически републики е нужна на България, както слънцето, въздухът и водата за всяка живо създание. Това за тролчетата, които ще се оитват да се заловен за нещо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР