Малко остава до официалното откриване на новия топ клуб на

...
Малко остава до официалното откриване на новия топ клуб на
Коментари Харесай

Лейди България Ивана Славова и още специални гости пристигат за грандиозното откриване на KIKКI Beach Club

Малко остава до формалното разкриване на новия топ клуб на Слънчев бряг KIKKI Beach. На 27 и 28 юни завесите най-сетне ще бъдат открехнати и KIKKI Beach Club ще посрещне първите си посетители. Много родни випове, измежду които и Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова, са измежду особено поканените. Те ще имат достойнството първи да се допрян до лукса и блясъка на KIKKI Beach. Заведението е доста огромно и към момента има свободни места за искащите да го посетят първи.



Специален посетител на откриването обаче се обрисува да бъде точно Lady Bulgaria Ивана Славова. Това няма да бъде нейното първо посещаване там. След като преди броени дни реализира сполучливия си план „ Queen of Sofia 2019 “, тя се отдаде на заслужена отмора. За комфорта си и за приятното си превозване Ивана се довери на KIKKI Beach. Красавицата бе възхитена от първокласното обзавеждане, невероятната атмосфера, божественото меню и професионалния екип на заведението.



Още преди формалното си разкриване KIKKI Beach Club дава поръчка да се трансформира в перлата на Черноморието. Известният италиански готвач Джан Франко Монети дружно с екипа си от топ готвачи ще подготви най-големите си специалитети за гостите на откриването. Не единствено изтънчено меню, само че и специфични музикални осъществявания и зашеметяваща хореография чакат първите гости на KIKКI Beach.


Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР