Малко остана и много се загатна. Обратното броене започна и

...
Малко остана и много се загатна. Обратното броене започна и
Коментари Харесай

Залози: Какво ще направи Сидеров в деня на изборите?

Малко остана и доста се загатна. Обратното преброяване стартира и се одобряват залози: какво ще направи Волен Сидеров в деня на изборите? Нима някой си е помислил, че репченето в " Референдум " и извеждането от защитата не е единствено подготовка за същинския карнавал? Ето разновидности.
1. " Тук има опиати "
Коефициент: 1:4
Правено е един път, само че постоянно работи. Отиваш до някакво място - учебно заведение, университет, бар, дискотека и казваш - тук има опиати. До теб стои Десислав Чуколов и той споделя: тук има опиати. Появяват се кореспонденти, а след това полиция. Задължително е да извикаш някой от личния състав - най-добре примерно пазача, изтощен пенсионер, който не подозира какво му следва. Тогава Волен почва да му крещи: " Защо продавате опиати тук бе! ". " Защо продавате опиати! ". Пенсионерът-пазач не знае какво става - той през целия ден е ял семки,чак пък опиати. И по този начин. Впрочем, с цел да стане, вземи малко опиати. Така даже няма да излъжеш. 
2. " Всички са хомосексуалисти "
Коефициент: 1:3
Това че Джамбазки бе разгласен за педераст не е задоволително. Даваш специфична конференция, на която вадиш голям лист и почваш да четеш. По особени стчения на събитията е станало по този начин, че ей тез хора, които са ти политически съперници и към този момент изпреварващи те на много проценти надалеч от теб, са се оказали педераси. Това си го научил през вчерашния ден, бил си информиран и в този момент го съобщаваш. От това се чака да произтече грамаден резултат и да пренаредиш пасианса на изборите: вместо сред претенденти и партии той да се води от хетеросексуален електорат, който търси хетеросексуален кмет. Това е Волен. Другите не.
3. Нахлуване в телевизионно студио
Коефициент 1:2
Брой го съвсем за несъмнено. Телевизия АЛФА отрязава митинг пред Българска национална телевизия, който последователно стартират да отразяват всички останали, тъй като рейтингът си е рейтинг и няма нищо по-забавно от Волен Сидеров в най-напеченият миг. В тази обстановка е доста значимо някой да бъде свикан да се извини. Много хора дължат извинения на майка България и Волен Сидеров е нещо като проводникът на тези извинения - тези хора би трябвало да се извинят пред него, с цел да може той по-късно да препрати извиненията към майка България, бидейки медиумът сред извиненията и нея.
4. Нещо там Каракачанов
Коефициент 1:2
Специална конференция, на която се оказва, че тъкмо в този миг, когато се разпределя така и така поизтънелият родолюбив избор, е станало нещо с Каракачанов - да кажем, примерно, някакви парцели,. корист. Но няма значение какво по-конкретно е, цялото би трябвало да звучи по този начин: " Нещо там Каракачанов... ". По същият метод може да дадеш конференция за " Нещо там Симеонов ", който през това време приказва пред СКАТ за " Нещо там Сидеров ". И по този начин, нещо там ще стане. 
5. Дуел
Коефициент: 1:1
След като си подаде оставката като народен представител, Волен Сидеров съобщи, че в този момент същото трябвало да направи Джамбазки като евродепутат. Той Джамбазки трева пасе и не може да направи разлика сред заплатите на двата типа депутати...Но по този начин или другояче в не чак даже толкоз далечното минало сходни проблеми на достойнството са се разрешавали с дуели, а Волен има усет към тази работа. 
6. Нищо
Коефициент: 1:1 000 000
 
Автор: Райко Байчев

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР