Малко остана - един четвъртък да мине, ама какво ли

...
Малко остана - един четвъртък да мине, ама какво ли
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 6 декември

Малко остана - един четвъртък да мине, но какво ли пък в действителност остана? Поне духна ветрец, че да поизчисти въздуха и да забележим по-ясно заглавията по вестниците:

Вестник " Сега "

Вестникът цитира думите на Йорданка Фандъкова, че е поела политическа отговорност, лишавайки се от най-важния си заместител Евгени Крусев. Тя добави, че Крусев е работил извънредно отговорно и напористо, само че за жалост останала без него. Осиротя тази жена! А другояче от извънредно виновната и добра работа на общината човек може да се убеди вдишвайки с цялостни гърди по улиците.
Вестник " Труд "

Според данни за 2018-та година, близо 3000 българи са носители на ХИВ, а има 286 нови случаи, регистрирани от началото на годината. Всяка година към 300 000 души се изследват за вируса, добавя изданието, а по-голямата част от заразяването идва от хомосексуални връзки.
Вестник " 24 часа "

На именния си ден, написа " 24 часа ", Банев и брачната половинка му кацат у нас с белезници. Съпругата му нямало да бъде настанена в килията на Иванчева, тъй като там имало нова " съквартирантка ". Изглежда тая килия към този момент ще е с името на Иванчева начело и никой различен няма да се позволява вътре.
Вестник " Монитор "
" Монитор " написа, че " Духаме в дрегери за 2.5 милиона лв. ", напълно новички, които КАТ щели да купят. По-голямата част от сумата щяла да отиде за шествалентни еднократни полеви проби за дрога, които ще излязат на бюджета на 600 000 лв.. Тоест, не разчитайте към този момент на брак в проклетата машинка - нови, свръхмодерни и точни апарати няма да ви простят декемврийския запой. Има в действителност някаква логичност тия неща да се купуват тъкмо по празниците...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР