Малко ни е трудно да повярваме, че с края на

...
Малко ни е трудно да повярваме, че с края на
Коментари Харесай

И майка, и фитнес модел, и секси артист, и инфлуенсър - Биляна Йотовска няма спирка!

Малко ни е мъчно да повярваме, че с края на тази година завършва второто десетилетие на века. Звучи плашещо - времето лети, годините минават, нещата се трансформират... Има хора обаче, за които сякаш времето просто е спряло. Като да вземем за пример за Биляна Йотовска:

Биляна в края на годината ще навърши 35 години, само че наподобява по-добре от множеството 20-годишни девойки. И обикновено, въпреки всичко зад тила си има не една и две награди от фитнес състезания.

Виж още: Биляна Йотовска краси Черноморието, фотосите ѝ ще ви оставят без думи!

Въпреки че сякаш Биби си дава отмора или пък даже е завършила за момента с този вид състезания, тя наподобява вдъхновяващо:

Виж още: Семейна есенна романтика: Биляна Йотовска откри сезона на СПА почивките по бански

Наскоро dance-fashion шоуто ѝ означи първия си празник и фотосите от него бяха страхотни, както постоянно - екзотични, обилни и блестящи:

Виж още: Теодора Тодорова от TopQueen - сладкото обаяние измежду родните фитнес мацки

Но Биби не просто е страхотна фитнес мацка и професионалистка с балета си. Тя е и майка за образец на дъщеричката си Никол:

Виж още: Топ 10 на най-ГОРЕЩИТЕ BG фитнес мацки в Instagram

Освен това пък е и примерна и любяща брачна половинка:

И не на последно място - добре продаван създател на книга за здравословното хранене. Именно около нея тя нерядко се среща с деца, родители и като цяло всевъзможни хора, с цел да показва идеята си.

Честно казано не съумяваме да разберем по какъв начин съумява с всичко това, само че несъмнено ѝ се възхищаваме. Под долната фотография пък да вземем за пример написа " Мога да наподобявам по този начин, мога и домакински самун да върша ". Е, отново да кажем, че единствено завиждаме...

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР