Малко над половината германци заявяват, че има райони в Германия,

...
Малко над половината германци заявяват, че има райони в Германия,
Коментари Харесай

Всеки втори германец се страхува от беззаконие

Малко над половината германци декларират, че има региони в Германия, където престъпността е толкоз огромна, че правоналагащите органи нямат никакъв или съвсем никакъв надзор, сочи изследване за вестник " Билд ", представено от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Около 51 % от запитаните показват, че в Германия има по този начин наречени зони на безвластие. Четиридесет и един % са на противоположното мнение, демонстрира изследването. Около 8 % не могат да преценяват или не са поискали да отговорят.

През последните две години немските медии от ден на ден се съсредоточаваха върху активността на близкоизточни незаконни кланове в някои огромни градове в Германия. Има и мнение, че казусът се преувеличава поради идването на стотици хиляди бежанци в градските региони.

Според изследването над три четвърти (77 процента) от запитаните показват, че е желателно да има по-твърди ограничения на полицията. Едва 14 % декларират, че това не е належащо. Девет % са отказали да отговорят.

Неотдавна немският министър на опазването на здравето Йенс Шпан, представител на консервативната партия на канцлера Ангела Меркел - Християндемократически съюз, разкритикува полицията. " Вижте работническите квартали в Есен, Дуисбург и Берлин - човек остава с усещането, че страната не желае или не може да поддържа законността ", сподели Шпан
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР