Малко над 9 години затвор получи непълнолетен убиец от Асеновград.

...
Малко над 9 години затвор получи непълнолетен убиец от Асеновград.
Коментари Харесай

Убиваш човек - 9 години затвор, ако само гледаш получаваш условна

Малко над 9 години затвор получи малолетен палач от Асеновград. Той преби свиреп до гибел асеновградчанин преди повече от година. За действието си причинителят е наказан да лежи зад решетките 9 години и 4 месеца при първичен непоколебим режим. Неговият съизвършител пък получи условна присъда - " отнемане от независимост " за период от едвам 2 години, осъществяването на което е отсрочено с изпитателен период от 3 години.
Припомняме, че към среднощ на 25-ти против 26-ти май 2019 година в Асеновград, въпреки и като малолетен, само че като е могъл да схваща свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си, съзнателно е умъртвил другиго. Убийството е осъществено по изключително непосилен за жертвата метод, с свирепост и по хулигански подбуди. След това, е отишъл в дома на умрелия и от там е откраднал мобилния му телефон, чиято стойност е била 15 лв. , мъжки кожен портфейл за 8 лв. и парична сума в размер на 3 лв. .
Съучастникът му, също малолетен, не е попречил на осъществяването на явно тежкото закононарушение , показват от съда. Според документите по делото, той е могъл да стори това, без доста усложнение и без заплаха за себе си или за другиго. Присъдата предстои на митинг и обжалване пред Пловдивския апелативен съд в 15-дневен период.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР