Малко над 600 долара ще струва посещението на четиричленно семейство

...
Малко над 600 долара ще струва посещението на четиричленно семейство
Коментари Харесай

Билетите за Дисниленд поскъпнаха заради Междузвездни войни

Малко над 600 $ ще коства визитата на четиричленно семейство на известния „ Дисниленд “ в Калифорния. След като единствено преди година развлекателният парк усили цените на билетите си, при започване на 2019 те се повишават още веднъж с 8%, а причина за това се оказа скорошното отваряне на тематичната зона, отдадена на „ Междузвездни войни “.

След двугодишни старания, атракционите, въодушевени от галактическата сага, ще се завъртят за първи път в Калифорния през юни. Въпреки това пропуските ще се тиражират с новите цени още от идната седмица. Така, в претрупан ден посетителите ще би трябвало да заплатят по 149 $ за вход. С 25% се усилва и таксата за паркинг.

Star Wars: Galaxy’s Edge („ Междузвездни войни: На ръба на Вселената “) е наименованието на новото попълнение в „ Дисниленд “. То ще бъде ситуирана върху близо 57 хиляди кв. м., като един от атракционите ще включва и кървава борба с Кайло Рен, който в „ Силата се пробужда “ умъртви личния си татко – Хан Соло. В тематичния парк ще бъде ситуирана и кръчма.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР