Малко над 6,6 млн. лв. получават пет общини от Старозагорска

...
Малко над 6,6 млн. лв. получават пет общини от Старозагорска
Коментари Харесай

Над 6,6 млн. лв. за инфраструктурни проекти за общини от Старозагорска област

Малко над 6,6 млн. лева получават пет общини от Старозагорска област след утвърдените през днешния ден от Министерски съвет спомагателни разходи/трансфери за 2018 година Финансовият трансфер за община Стара Загора е в размер на 3,4 млн. лева . 3 млн. лева са за разширение на новия парк „ Артилерийски “, а 400 хиляди лева са за рехабилитация на общинска пътна инфраструктура.
Одобрените средства за община Казанлък са в размер на 1,75 млн. лева От тях 1,2 млн. лева са за ремонт на надлез „ Катекс “, 200 хиляди лева . са планувани за асфалтиране на велоалеи в града. Останалият трансфер е за поправки на улици в селата Долно изворово, Хаджимитрово, Ясеново, Копринка, Кънчево, Ръжена, Бузовград, Шейново, Розово, гр. Шипка и гр. Крън.
За община Гурково са утвърдени 964 275 хиляди лева за ремонт и рехабилитация на улици в с. Паничерево, за реорганизация и рехабилитация на улична мрежа в общината.
По бюджета на община Братя Даскалови е очакван трансфер в размер на 250 хиляди лева за ремонт на улична мрежа в селата на общината.
300 хиляди лева получава община Павел баня за асфалтиране на улици в града, в с. Осетеново и за втория стадий на пътя Шипка - Павел баня.
Одобрените общо 145,7 млн. лева за осъществяване на значими общински планове ще се употребяват предпочитано за ремонт на общински пътища и на улична мрежа на територията на редица обитаеми места и за осъществяване на инфраструктурни планове - доизграждане на водопроводни мрежи. Допълнителните разноски и прехвърляния се обезпечават за сметка на преструктуриране на разноските и/или прехвърлянията по централния бюджет за 2018 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР