Малко момиченце запя песен и смълча бомбоубежище в украинската столица

...
Малко момиченце запя песен и смълча бомбоубежище в украинската столица
Коментари Харесай

Момиченце запя, цялото бомбоубежище затихна ВИДЕО

Малко момиченце запя ария и смълча бомбоубежище в украинската столица Киев. Изпълнението на дребната Амелия бързо обикаля мрежата и вдъхва хубост в тревожния живот на военна Украйна.

Момиченцето пее известната ария " Let It Go " от хитовата анимация " Замръзналото кралство ", а осъществяването и е в действителност завладяващо.

Историята е споделена от Марта Смекхова – жена, която е намерила леговище в същото бомбоубежище и е снимала песента на детето, с разрешението на майка му. А след това е споделила за красивия миг във Фейсбук.

" Още от първите й думи настана тишина… Всеки остави това, с което се занимаваше, просто слушаше песента на това момиче, което излъчваше светлина... Дори мъжете не можеха да сдържат сълзите си ", написа Смекхова.

За момента няма данни по кое време е снимано видеото, както и къде тъкмо е въпросното бомбоубежище, написа “Дейли мейл”.

За напълно малко време осъществяването е споделено над 99 000 пъти и има стотици хиляди гледания.

Междувременно въздушните набези над Киев и други градове в страната не стопират, а коридора, по който щяха да се изтеглят жителите на Мариупол, бе обстрелван на два пъти, което провали евакуацията на хората. При обстрела имаше жертви, а Русия и Украйна си разменят взаимни обвинявания чия е виновността.

От записа с дребната Амелия се вижда повече и за живота в бомбоубежищата, по време на въздушна офанзива. Вътре има хора от всевъзможни възрасти, чува се и детски рев. Виждат се движимости, които са донесли някои украинци.

След края на песента хората избухват в ръкопляскания и одобрителни крясъци. Смекхова споделя и още за живота в убежището и срещата си с лъчезарната Амелия.

" В бомбоубежището видях по какъв начин децата рисуват оптимистични картини в полутъмнина ".

Едно от тях е и дребното момиче, които има същинска заложба в музиката. Жената се заговаря с детето, което споделя й, че обича да пее, а фантазията й е да се качи на сцена.

Така дамата взема решение да окуражи Амелия и да я развесели от мрачната дайствителност. Бомбоубежището се трансформира в концертна зала, а киевчании в аудитория.

Чуйте осъществяването на дребното момиче:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР