Малко момче е на път да тръгне на епично пътуване

...
Малко момче е на път да тръгне на епично пътуване
Коментари Харесай

Болно момче, 10, ще пропътува 4000 мили за трансплантация благодарение на Mirror

Малко момче е на път да тръгне на епично пътешестване от 4000 благи за евентуално животоспасяваща трансплантация, с помощта на Mirror.

Джаспър Макунгу, на 10 години, би трябвало да пътува от вкъщи си в Замбия тази седмица до клиника в Индия, откакто се обединихме с благотворителната организация за рак на кръвта DKMS. Джаспър има сърповидно-клетъчна болест, която изисква трансплантация на стволови кафези, с цел да му даде втори късмет за здравословен живот.

Той претърпя мъчителен епизод на Коледа, само че татко му Джаксън споделя, че синът му се е съвзел. „ Той би трябвало да отиде в Индия в този момент, когато е по-добре “, сподели Джаксън.

Историята на Джаспър стартира в Кабве, родният му град, избран като най-токсичния на земята, през септември 2022 година Срещнахме се с Джаксън, 46, в неизползвана оловна мина, където той копаеше за метала, който продава на нахрани фамилията си. Той ни описа за животозастрашаващата болест на сина му и трагичната загуба на първородния наследник Джаксън-младши от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР