Малко ме изненадаха дебатите в зала по поправките в Закона

...
Малко ме изненадаха дебатите в зала по поправките в Закона
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Малко ме изненада гласуването на БСП по Закона за хазарта - ВИДЕО

Малко ме изненадаха дебатите в зала по поправките в Закона за хазарта. Това разяснява за БГНЕС вносителят Валери Симеонов.
„ Очаквах, че Българска социалистическа партия ще се въздържи, само че да употребяват цялото парламентарно време да оспорват нещо, което в частни диалози всички споделят, че поддържат.
Също по този начин беше показателно, че имаха голямо количество гласове- въздържал се и двама – срещу. За мен остава неаргументирано тяхното държание. В техните обвинявания имаше голи обвинявания “, изясни депутатът държанието на опозицията по време на гласуването.
Депутатът дефинира като „ неуместно “ изявлението на Българска социалистическа партия, че с поправките се цели преразпределение на пазара с
хазартни игри. „ Ние предлагаме одържавяване на лотариите, какво преразпределение. На кого преразпределя страната, откакто взима всичко при себе си “.
Симеонов не приема и изказванията, че се бърза с поправките в закона. „ Става дума за един бизнес, в които се въртят 3-3,5 милиарда лева годишно. Голяма част остават в джоба на притежателя.
По-добре би било промените да минат бързо и плътно. От друга страна нощес научих, че днес ще се гледа. Едва ли не всичко е синхронизирано с държавните институции. Нито имам контакти с ДАНС и Прокуратурата, с цел да знам какви акции възнамеряват “, сподели още водачът на НФСБ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР