Малко мъже са готови да се грижат за чужди деца.

...
Малко мъже са готови да се грижат за чужди деца.
Коментари Харесай

Някои възрастни не са способни да поемат отговорност

Малко мъже са подготвени да се грижат за непознати деца. Александър отхвърляше да повярва, че близнаците, които носеше приятелката му са от него. Тъй като той спазваше всички защитни ограничения и вероятността тя да забременее беше дребна.

Двамата се срещнаха на празненство на общи другари. В този миг тя му се стори по-осъзната, необикновена и като цяло неповторима жена. Разговорът им протече по този начин, като че ли се познават от дълго време. Започнаха да се виждат.

След шест месеца Таня му заяви, че е бременна. Реакцията на Александър не закъсня.

“Не може да бъде. Използвахме всички защитни средства. Това се случва доста рядко. Няма да се грижа за непознати деца. ”

Таня се опита да убеди Александър, че той е бащата. Но той не искаше да я чуе.

„ Ще ти допускам, единствено в случай че ми донесеш резултатите от ДНК теста “, сподели той, откъсна косъм от главата си и го подаде на Таня.

“Знаеш, че нямам толкоз пари “, сподели тя обезверено.

„ Това не е мой проблем “, сподели Александър.

През идващите няколко месеца той получаваше гневни позвънявания от роднините на Таня. Единственото, на което се засмя, бе, когато разбра, че някогашната му другарка ще става майка на близнаци.

Таня написа на Александър приблизителната дата на раждане и адреса на болничното заведение. Когато получи известието, че Таня отива в болничното заведение, той се престори, че не го е прочел.

Минаха още 2 месеца. Александър получи 2 плика по пощата: резултатите от ДНК теста и призовка.

“Ти сподели, че няма да правиш тест ”! — сподели възмутено Александър по телефона.

„ Казах, че нямам пари за него. Но мой родственик от Италия реши да ми направи подарък. Убеден ли си в този момент ”?

Вижте още: Всички възрасти са покорни на любовта

“Може би въпреки всичко можем да реализираме съглашение ”? — попита Александър. „ Съжалявам, че не повярвах незабавно. Всичко се случва ”.

„ Не падай още по-ниско в очите ми. Бъди мъж и ела в съда ”.

Безотговорността е ужасна линия. Но даже измежду възрастните има хора, на които не може да се разчита. Затова постоянно би трябвало да бъдете извънредно деликатни при срещи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР