Малко жени биха си признали, че именно те са гаднярките

...
Малко жени биха си признали, че именно те са гаднярките
Коментари Харесай

Ако се разпознавате в тези 5 неща, то вие сте гаднярката в офиса

Малко дами биха си признали, че точно те са " гаднярките " в офиса, изключително, в случай че не са на лидерска позиция. Може би си мислят, че никой няма да ги вземе на съществено, в случай че се държат благо с всички, а може би просто са си такива без да се " стараят ", написа iwoman.bg. Ако имате терзания, че спадате към втория тип, ето няколко сигурни знака, които ще ви дадат отговор.

1. Завършвате всеки мейл с " Благодаря авансово ".

В бизнес връзката този израз е признат и даже желан. Но когато го употребявате непрекъснато и то с сътрудници, звучи като че ли издавате заповеди, а не молите за нещо.

2. Игнорирате всички общи обедни почивки.

Ако в кошчето на мейла ви могат да се открият най-малко 10 предложения за общ обяд в кухнята или в близкото заведение, време е алената лампичка да светне.

3. Гледате си телефона преди началото на всяка среща.

Всички са в стаята и чакате само шефът да пристигна, с цел да стартира срещата. Идеален миг да прелистите небрежно Instagram? Повярвайте ни, това може да изчака, изключително в случай че останалите водят другарски диалог.

4. Тръгвате си тъкмо в 18 часа, без да промълвите и дума.

Бързото " До на следващия ден! " не коства доста, а значи доста. И в случай че си мислите, че хората, които поздравяват непрекъснато, са досадни и разсейващи, може би вие сте казусът.

5. Ядете ябълката в хладилника, за която не сте сигурни дали е ваша.

Е, може би имате някакви съмнения, че в миналото в близкото минало сте оставили ябълка в хладилника. Ама пък ви се коства неуместно да попитате останалите, тъй че просто я взимате.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР