Малко жени биха си признали, че именно те са гаднярките

Малко жени биха си признали, че именно те са гаднярките ...

Ако се разпознавате в тези 5 неща, то вие сте гаднярката в офиса.Малко жени биха си признали, че именно те са "гаднярките" в офиса, особено, ако не са на лидерска позиция. Може би си мислят, че никой няма да ги вземе на сериозно, ако се държат мило с всички, а може би просто са си такива без да се "стараят", пише iwoman.bg. Ако имате притеснения, че спадате към втория вид, ето няколко сигурни знака, които ще ви дадат отговор.

1. Завършвате всеки мейл с "Благодаря предварително".

В бизнес комуникацията този израз е приет и дори желателен. Но когато го използвате постоянно и то с колеги, звучи сякаш издавате заповеди, а не молите за нещо.

2. Игнорирате всички общи обедни почивки.

Ако в кошчето на мейла ви могат да се открият поне 10 покани за общ обяд в кухнята или в близкото заведение, време е червената лампичка да светне.

3. Гледате си телефона преди началото на всяка среща.

Всички са в стаята и чакате единствено шефът да дойде, за да започне срещата. Идеален момент да прелистите набързо Instagram? Повярвайте ни, това може да почака, особено ако останалите водят приятелски разговор.

4. Тръгвате си точно в 18 часа, без да промълвите и дума.

Бързото "До утре!" не коства много, а значи много. И ако си мислите, че хората, които поздравяват постоянно, са досадни и разсейващи, може би вие сте проблемът.

5. Ядете ябълката в хладилника, за която не сте сигурни дали е ваша.

Е, може би имате някакви подозрения, че някога в близкото минало сте оставили ябълка в хладилника. Ама пък ви се струва глупаво да попитате останалите, така че просто я взимате.

Редактор: Деница Райкова

Източник: expert.bg