Малко известно е какво общо имат Линда Еванджелиста и Салма

...
Малко известно е какво общо имат Линда Еванджелиста и Салма
Коментари Харесай

Каква мащеха е Салма Хайек: Линда Еванджелиста направи сърдечно признание

Малко знае се какво общо имат Линда Еванджелиста и Салма Хайек: актрисата е омъжена за някогашния другар на супермодела и е мащеха на нейния пораснал наследник.

Наскоро 58-годишната Линда засия на корицата на септемврийския брой на Vogue , като направи необичаен коментар за това какви са връзките ѝ със Салма.
                             

Хайек е мащеха на 16-годишния наследник на Еванджелиста, Оги, който моделът споделя с френския предприемач Франсоа-Анри Пино.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
Пред Vogue тя показа, че Оги прекарва празниците с татко си, а също по този начин означи какъв брой доста значи Хайек за нея. Като образец за околните им връзки Еванджелиста си спомни една преживелица от Деня на благодарността, когато Хайек зарязала всичко и се погрижила за нея.

„ Бях болна на Деня на благодарността “, спомня си Линда пред списанието. „ И Салма се качи на самолета с щерка си, пристигна тук и ми сготви вечеря за празника. “

 линда еванджелиста салма хайек Getty

Изглежда Еванджелиста е била същински трогната от благия жест на брачната половинка на някогашния си .

„ Тя ме попита какво желая – а аз имах доста еклектичен лист с стремежи “, продължи тя. „ Исках нейното мексиканско пиле с картофи и трюфели. Така тя прекара деня в кухнята и подготви всичко сама. Без никаква помощ. Е, децата ѝ помогнаха най-после, само че Салма сътвори празника с това красиво, прелестно ядене . “

 линда еванджелиста салма хайек Getty

Първоначално Еванджелиста не желала да ангажира Салма, само че актрисата била решена да се погрижи за нея, до момента в който не се усеща добре. „ Бях ѝ споделила, че няма да чествам Деня на благодарността; не се усещах добре. И тя сподели: „ О, да, пристигам. “ И хоп, тя беше тук “, изясни Еванджелиста.

Линда Еванджелиста е майка на Оги дружно с 61-годишния предприемач Франсоа-Анри Пино , ръководител и основен изпълнителен шеф на компанията, която има Gucci и други първокласни марки.

Двамата имат връзка в продължение на четири месеца сред 2005 и 2006 година, а синът им се ражда през октомври същата година. По това време Линда не разкрива обществено самоличността на бащата на детето си, само че през 2011 година подава документи в съда, изиквайки прехрана за момчето, потвърждавайки, че френският милиардер е татко на Оги.

Салма Хайек стартира връзка с Пино през 2009 година и двамата станаха родители на щерка си Валентина Палома Пино (на снимката) на идната година. Двойката се ожени в Париж през 2009 година

 линда еванджелиста салма хайек Getty

Линда признава, че постоянно се е стремяла да възпита сина си като обикновено дете , без да му дава чувството, че е фаворизиран. Тя си спомня, че преди години постоянно ѝ предложили билети за специфични места за мачовете Ню Йорк Никс, само че тя отказвала да бъде третирана особено и избира да се реди на опашка със сина си и всички останали фенове .

Наскоро Еванджелиста се събра още веднъж с други супермодели от 90-те, измежду които Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън и Наоми Кембъл , с цел да снимат корицата на емблематичния септемврийски брой на Vogue. Дамите описаха пред списанието какво е било да си кралица на подиума по време на разцвета на модата в края на предишния век.
                             

„ Благословена съм, че се появих по това време, не бих желала да се появя в различен миг “, сподели 53-годишната Наоми Кембъл пред списанието. „ Там имаше сестринство, основано от грижа и преданост. “

Еванджелиста повтори мнението на Кембъл, че моделите се радват на " особено сестринство " и не се усещат толкоз самотни в специалността си, знаейки, че имат близки колежки, които схващат метода им на живот.
                             

Модните икони споделиха още какво мислят за остаряването и натиска, който доста дами изпитват да запазят младежкия си тип. Еванджелиста съобщи, че в действителност приема и приветства остаряването.

„ Нямам нищо срещу и в никакъв случай не съм имала нищо срещу остаряването “, сподели тя пред Vogue. „ Стареенето ни води до мястото, където желаеме да бъдем, и това за мен е дългият живот. Искам бръчките - само че си слагам ботокс в челото, тъй че съм лицемерка – само че въпреки всичко желая да остарея. Искам да виждам по какъв начин синът ми [Оги] се трансформира в добър млад мъж. “
 Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те  Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те  Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те  Как наподобяват през днешния ден супермоделите от 90-те
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР