Малко изживявания са по-тревожни от това, когато вашият домашен любимец

...
Малко изживявания са по-тревожни от това, когато вашият домашен любимец
Коментари Харесай

Най-добрите застрахователни компании за домашни любимци в Масачузетс

Малко преживявания са по-тревожни от това, когато вашият домакински любим е болен, ранен или има друго заболяване, което изисква ветеринарна помощ. За страдание, сметката за лекуването на вашия домакински любим може да бъде много скъпа, добавяйки засегнатост към пострадването.

В такива обстановки застраховката за домашни любимци може да бъде потребна, защото покрива част или всичките ви покрити ветеринарни разноски. Обикновено плащате за услугите авансово и застрахователната компания за домашни любимци ви възвръща сумата, посочена в полицата ви, нормално сред 70% и 90% от сметката ви.

Ветеринарните грижи за кучета и котки могат да бъдат скъпи. Този факт е изключително правилен, в случай че вашият окосмен член на фамилията се нуждае от незабавна помощ. Може би по тази причина повече хора си обезпечават застраховки за домашни любимци, с цел да управляват разноските си за опазване на здравето на животните. Според отчет на Северноамериканската асоциация за здравно обезпечаване на домашни любимци (NAPHIA) за 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР