Малко е да кажем, че сме ядосани. Участвали сме в

...
Малко е да кажем, че сме ядосани. Участвали сме в
Коментари Харесай

ГЕРБ-София: При Мая Манолова наблюдаваме три паралелни предизборни кампании

Малко е да кажем, че сме ядосани. Участвали сме в доста акции, а за първи път виждам подобен спектакъл. При Мая Манолова ставаме очевидци на три паралелни акции.

Това сподели на конференция в централата на ГЕРБ ръководителят на Столичния общиснки съвет Елен Герджиков. "Първата е, че тя афишира всеки ден, че води положителна акция, само че повтарянето на това изказване не значи, че това е по този начин. Втората акция е акция на подправените вести, тъй като при нея има липса на хрумвания и визии за ръководството на София. Ще кажа единствено няколко от подправените вести - за боклука, за Дома за обществени услуги и учебното заведение в Драгалевци. Твърде доста са тези подправени вести, с цел да ги изредя всичките. Третата акция е на тематика - аз съм жертвата. Тя се афишира за преследвана и репресирана. Мая Манолова не прави политика, а води безскрупулна битка за власт. Тя бяга от дебатите за ръководството на града и повторя едни и същи лъжи, тъй като просто няма действителни причини ", съобщи още Герджиков.

"Всеки ден Мая Манолова твърди, че в случай че не са извършени открити процедури по реда на Закона за публичните поръчки, изтеклите контракти могат да бъдат удължени. За човек, който твърди, че е правист е изумителна некомпетентността, която показва. Не стопира да афишира, че изтичащите договорите с почистващите компании на София, могат да се удължат без осъществяване на процедура. Това с изключение на, че е неистина, демонстрира методът, по който Мая Манолова схваща ръководството – като умеенето да заобиколиш закона. За нас е ясно, че смяната не идва с Мая Манолова. Тя е претендент на задкулисието и зад нея прозират хора от екипа на Пламен Орешарски ", прибавиха от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР