Малкият Ивайло се нуждае от операция в Турция заради акушерска

...
Малкият Ивайло се нуждае от операция в Турция заради акушерска
Коментари Харесай

И той е от Сливен! Малкият Ивайло с пареза на ръчичката

Малкият Ивайло се нуждае от интервенция в Турция поради акушерска пареза на дясната ръчичка.

Момченцето е потърпевшо при раждането си, а грешката е на сливенската лекарка доктор Таня Пашева, завеждаща АГ поделение на Окръжната болница, написа в апела за лекуването му в платформата  HelpKarma .

" Ивайло е на годинка и 2 месеца. Той е дребното ни и дълго чакано детенце и късметчето на огромния ни наследник – Илиян. За страдание, след груба лекарска неточност на Таня Пашева при раждането, Ивайло получи акушерска пареза на дясна ръчичка. Тя стоеше безжизнена до тялото му ", споделя близка на фамилията, представена от dnes.bg.

Рехабилитацията у нас не дава резултат и фамилията на момченцето търси лекарска помощ в Турция. От предписаните извършения има резултат и Ивайло е почнал да движи ръчичката си, само че не може да я вдигне догоре и встрани.

Според турските лекари би трябвало да се направи отпускаща интервенция, която ще коства 7000 евро, те обаче са непостижими за фамилията му. Операцията е планувана за 30 август.

" Ако всеки помогне с малко, напълно скоро може да забележим детенцето си крепко ", пишат околните му.

Сливенски майки популяризират апела за лекуването на детето в обществената мрежа.

" Това е Ивайло, едно от потърпевшите деца, изродени от " лекар " Пашева в Сливен, за която всички приказват през днешния ден...от една година майката се бори с вятърни мелници, с цел да има наказване тази жена, само че няма... тя продължава да практикува, да убива и осакатява... сега събираме пари за интервенция на Ивайло в Турция, който има опция да помогне ", е написала потребителка.

В отделението в Сливен сега текат инспекции поради случая с умрялата родилка Ренета Томова.

Още за дребния Ивайло и методите да му помогнете може да видите ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР