Малкият Харисън е доказателство, че чудеса има! Неговите родители са

...
Малкият Харисън е доказателство, че чудеса има! Неговите родители са
Коментари Харесай

Разтревожена майка: Държах го в ръцете си и не можех да се примиря, че моето бебе умира от неизлечима болест, но след 20 мин...

Малкият Харисън е доказателство, че чудеса има! Неговите родители са щастливи, когато се появил на бял свят, само че скоро тяхното благополучие се трансформирало в голяма горест, когато за малко време разбрали, че се е разболял от менингит - смъртоносна болест, която поврежда мозъка. Лекарите за жалост не давали доста вяра, че бебенцето ще оцелее, поради това, че е малко и не може да се пребори с тежката болест. С тежка тъга и неописуема болежка, решили да изключат от апаратите за дишане.

И това е забавно: Д-р Валентина Цанева: Чистите ръце са основни против инфекциозните заболявания през лятото


Въпреки това, дребният Харисън изненадал родителите си, когато, макар че го изключили от уредите, той не престанал да диша, а дишал независимо.

- Държах го в ръцете си и не можех да се примиря с обстоятелството, че моето малко бебе умира. Но двадесет минути по-късно продължаваше да диша, а положението му се възстановява и ставаше все по-стабилно, споделя Саманта, майка му през сълзи.

Малкото бебе след шест месеца побеждава менингита и в този момент е крепко и радостно бебе.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР