Малкият Филип не иска нищо друго, а само да оздравее.Помнители

...
Малкият Филип не иска нищо друго, а само да оздравее.Помнители
Коментари Харесай

Помните ли Филип, който се помоли за Сашко? Той има нужда от нашата подкрепа!

Малкият Филип не желае нищо друго, а единствено да оздравее.

Помнители ли Филип, който възпламени свещичка за към този момент планове Александър от Перник, чиято орис докосна цялата страна? Сега Филип има потребност от нашата поддръжка, с цел да изживее своето щастливо детство, тъй като го заслужава.

Филип също страда от аутизъм. След последните проучвания за тежки метали, на Филип бе открит прикрит живак и високи равнища на алуминий. Специалисти са го насочили към нова и по-успешна хелаторна терапия при доктор Антонучи в клиниката " Бари ". Трансплантацията на стволови кленти се отсрочва на този стадий, тъй като детето би трябвало да се подложи на хелиране преди интервенцията, а разноските са големи и средствата на фамилията на Филип не доближават.

От години Филип се бори за пълноценно битие и щастливо детство.

" Благодарение на всички вас, хората с големи сърца, съумяваме с доста труд и неизменност да вървим към триумфа за цялостното излекуване на Филип ", пишат близки на момченцето.

Филип е борбен и хубав, в неговия свят няма завист и предимство, тъй като всичко е обич. Той не усеща неприятното отношение и студенината на хората, тъй като може единствено да обича.



Най-ужасното нещо на света за всеки родител е здравето на детето му да зависи от финансови средства.

" Молим за Вашата съпричастност. Вярваме, че с поддръжка и божията благословия, Филип ще победи болестта и ще има едно ярко бъдеще. Приятели, помагайте, дарявайте, споделяйте! ", се показва в обява.

Средства може да дарите тук:

Албертина Сантиаго Риверо - майка
BG81STSA93000020452246 - съображение - подаяние за Филип
Банка ДСК
PayPal:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР