Малкият Емо от Варна се нуждае спешно от нашата подкрепа

...
Малкият Емо от Варна се нуждае спешно от нашата подкрепа
Коментари Харесай

Малкият Емо от Варна отново се нуждае от нашата подкрепа

Малкият Емо от Варна се нуждае незабавно от нашата поддръжка за интервенция, заяви за Varna24.bg майката на момченцето Силвия Емилова. Публикуваме споделеното от нея в страницата " Бъдеще за Емилиян " във фейсбук:

" Здравейте,мили сърчица, ангели на Емо!

Получихме проформа-фактурата за идната интервенция на нашият воин!Сумата, нужна за неговия билет е 17300 евро! По сметката на Емо към днешната дата има 8214.77лв.

Нужната сума,която ни е нужна незабавно за интервенцията е 25621 лева. 

С доста болежка пиша този пост, с доста терзание, вяра и религия, че положителното ще победи!

3 години по този път, Вие, нашата упора, не оставихте Емо! Той стигна доста надалеч! Вярвам, че няма да го загърбите тъкмо в този момент, в края на неговата болест!Остана мъничко, доста малко, само че и доста тежко за него! Той има вяра във Вас!Вярва, че най най-после вижда своята гара на хоризонта! Така чакана.....с подобен мощен блян! Това самоуверено дете стигна прекомерно надалеч с помощта на всички Вас! Искам да Ви прикани, в името на нашият воин,в името на всичко свято,да застанем дружно,ръка в ръка,рамо до рамо и да му помогнем! Да го заведем всички, дружно до крайният триумф и да чуем думите, по този начин очаквани-УСПЯХМЕ! ЕМО Е ЗДРАВ!

Той го заслужава! Бори се, повече от всяко едно обикновенно дете! Мечтае за тези думи! Мечтае за едно щастливо детство! Мечтае да бъде здрав! Мечтите се сбъдват и ние можем да му ги сбъднем!

Със сълзи в очите Ви апелирам, не го изоставяйте! Помогнете му, както до момента! Винаги сме успявали! Хайде да успеем и на финала и вземем купата с гордо вдигната глава! Да го създадем за Емо! Господ да е с него! "

Повече може да научите от страницата във фейсбук.

Може да дарите по следните способи:

Дарителска сметка в банка ДСК с IBAN:

BG48STSA93000026548514

BIC:STSABGSF

С титуляр Емилиян Стефанов

PayPal:[email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР