Малкият частен остров Мустик е част от верига острови в

...
Малкият частен остров Мустик е част от верига острови в
Коментари Харесай

Къде отсядат кралските особи

Малкият частен остров Мустик е част от верига острови в Сейнт Винсент и Гренадини. Той е желано място от известни персони, които търсят уединение. Сред тях се подреждат и принц Уилям и брачната половинка му Кейт, които за последно са посетили карибския остров през 2019 година за 6-тия рожден ден на сина им принц Джордж.

На острова двойката избра да прекара 2 седмици в първокласната „ Вила Антилес “, издигната през 2016 година Къщата е благосъстоятелност на имотния бизнесмен Андрю Сън, който е другар на принц Уилям. Седмичният наем е 27 000 паунда.

Имотът може да подслони до 8 души, като има собствен личен личен състав. В посочената нагоре цена влизат услугите на иконом, готвач, камериер и градинар.

Три от четирите спални имат свои обособени градини, а основната спалня предлага приказни гледки през Бекуя и Сейнт Винсент, както и към басейна на вилата.

На външната тераса има и джакузи, както и открита зона за хранене и редица шезлонги, идеални за събиране на слънчеви лъчи. На разположение на наемателите е столова с бар, обособен кабинет с климатик и медийна стая.

На уеб страницата на „ Вила Антилес “ написа: „ С опцията за избор на място за хранене навън и закрито и професионален готвач, менюто може да се създаде по всеки усет и желания “.

Луксозното обслужване и настаняване не е единственото нещо, което притегля кралското семейство на Мустик. Островът е прочут и с това, че е зона, неразрешена за полети, което дава обещание мир и успокоение, надалеч от светлините на прожекторите.

Малкият частен остров се простира на 57 кв. км и е изцяло свободен от папараци. „ Всеки клиент на острова се записва при нашия охраняем екип преди да дойде по суша, въздух или вода, с цел да може личният състав, локалните поданици или гостите да са сигурни кой се намира на острова когато и да е ", написа на уеб страницата на вилата.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР