Малките приятели на Мездра от частно училище „Д-р Петър Берон“-

...
Малките приятели на Мездра от частно училище „Д-р Петър Берон“-
Коментари Харесай

Ученици от София зарадваха с подаръци малчугани от Мездра

Малките другари на Мездра от частно учебно заведение „ Д-р Петър Берон “- София за повторно зарадваха с усмивки и дарове общинския център за обществени услуги и действия /ОЦСУД/ в града. Вчера палавниците от 4 „ в “ клас с класен началник нашата съгражданка Гергана Николова и учителят –доброволец Галина Пенева направиха подаяние от 40 комплекта хранителни артикули за Великден за самотно живеещи хора. Благородната демонстрация е по самодейност на родителите, които са намерили най-правилния и най-хуманен метод посредством своя образец да възпитат децата си в изконните християнски добродетели – добротворчество и състрадание.
Малчуганите гостуваха на кмета на общината инж. Генади Събков в дните преди Коледа, когато отрупаха с дарове възпитаници от СУ „ Иван Вазов “. Идването им за следващ път в Мездра ни кара да имаме вяра, че добродетелността е жива, а милосърдието не е единствено по Коледа. Това ни прави малко по-спокойни за бъдещето на нашите деца.
Децата получиха плодове от шефа на ОЦСУД Наталия Христова и след няколко фотоси в центъра на Мездра, продължиха екскурзията си до пещерата „ Леденика “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР